26 Leuke outfits om te dragen met Ugg laarzen deze winter

26 Leuke outfits om te dragen met Ugg laarzen deze winter


Je kunt ook een vergelijkbare look proberen als hierboven door alle stukken te combineren met een mouwloos schuivend jasje en een witte top in plaats van een met een volledige mouw. Hier zijn enkele fantastische ideeën over verschillende Manieren om een ​​Shearling Jacket te dragen.

Sneeuw is leuk, maar alleen als je de perfecte outfit voor jezelf hebt. Je wilt niet verkouden worden of uitglijden en jezelf pijn doen. Dus, dames beginnen met het creëren van je look met een witte Venessa sweaterjas en een spijkerbroek. Gelaagdheid is het beste om te doen in dergelijk weer; gooi daarom een ​​Shearling-jas om en trek een geruite sjaal aan. Draag echte shearling ugg-laarzen met deze outfit die bij je jas past en natuurlijk om warm te blijven. Deze laarzen geven je ook een goede grip. Maak je look af met cashmere pom beanie en handschoenen. Geniet en speel nu in de sneeuw!

↓ 20 – Zie er rood en chic uit

Wie wil er niet chic en warm uitzien, vooral als het weer daalt? Dames, kleed je slim en trek mensen aan. Wees geen luie zwerver! Draag een dieprode mock-neck ballontrui samen met een skinny enkeljeans. Om een ​​extra tint aan je outfit toe te voegen, trek je een bedrukte sjaal aan. Nu moet je comfortabele ugg-laarzen dragen met deze outfit en een pakkende riem omdoen. Maak je look af met rode lippenstift, steil haar en zwarte handtas.

Bekijk de complete look hieronder

Gedessineerde Bouclé-gebreide deken sjaal voor dames $ 15,97

9-inch skinny jeans met enkelknopen MADEWELL Normale & Plus prijs PKR 22541,49

Mock Neck Balloon Sleeve Sweater

Leren riem met dubbele G-gesp

JERENE BOOT UGG PUNTEN $ 174,99

↓ 19 – Ugg Slippers

We dragen allemaal ugg-laarzen in veel ontwerpen en lengtes, maar dames, je mist dit fantastische stuk. Ja, de ugg slippers! Je kunt ze in je huis dragen en je voeten warm houden. Meer nog, het is iets dat je gemakkelijk kunt combineren met casual outfits om ook gehaast uit te gaan.

Koop een vergelijkbaar artikel hieronder

Scuffette II Slipper UGG®

Koop hieronder hetzelfde

Dames Milo $ 54,99

↓ 18 – Leuke looks om te maken met Uggs

Koop vergelijkbare Uggs hieronder

UGG Classic Tall II 199 $

Het wordt tijd dat je je bootgame naar het volgende niveau brengt, een niet te evenaren niveau. Laat het worden ondersteund door dezelfde warmte en comfort van de schapenvacht die morst uit de naden en moderne metalen knopen voor een goede maatregel.

Koop een vergelijkbaar artikel hieronder

Dames Kinsley Short $ 89,99 $ 62,99

↓ 17 – Met beenwarmers

Je kunt ook bedrukte schaaplaarzen uitproberen met een pufferjas en zwarte jeggings. Het is een uitstekende look om te creëren voor uw shopping of vrijetijdskleding. Vergeet deze niet te bekijken Chique outfits om te dragen met pufferjacks.

Bekijk de complete look hieronder

Dames donsjas met bont capuchon 30 $

Marc Fisher LTD Izziely 75 $

Zwarte legging

hoe uggs te dragen

Via

↓ 16 – Stijlvolle tienermeisjes kijken

Hé, jullie allemaal stijlvolle en verfijnde tieners! Verkleed je voor je volgende werkdag op de middelbare school in een wollen trui met trechterhals en een mini-boot gesneden jeans. Trek uil laarzen en stijlvolle tinten aan en u bent klaar om te gaan.

Bekijk de complete look hieronder

Sydney Funnel Neck Wool & Alpaca Blend Sweater ANINE BING

Le Crop Mini Bootcut Jeans FRAME

Bailey Bow II Genuine Shearling Boot UGG®

60 mm zonnebril met platte bovenkant CELINE

Koop vergelijkbare Uggs hieronder

QUINCY LAARS UGG $ 170

↓ 15 – Wat te dragen met Ugg sandalen

Ugg sandalen zullen zeker je hart hebben. Mensen die niet graag sokken of strakke schoenen dragen, moeten ze uitproberen als ze het koud hebben. Gezellig en stijlvol!

Koop hieronder hetzelfde

UGG Fuzz Ja 69 $

↓ 14 – Met Boyfriend Jeans

Deze dame draagt ​​een gescheurde spijkerbroek met een roze gestript ingestopt button-down shirt en een grijs jasje erover om de chill-out te behouden. Pas je jas aan met je schoenen en kijk hoe ze de winterroed verlichten. Omdat het grootste deel van het lichaam bedekt is, kunnen minimale sieraden worden gedragen, maar je moet wat studs en een beetje make-up op doen. Accessorize je outfit met een dikke witte riem en een licht gekleurde handtas. Deze outfit is geschikt om te winkelen of om af te spreken met een vriend.

hoe uggs te dragen (6)

↓ 13 – Met lederen broek

Hoe cool is deze jurk? Leer, leer en leer! Elke kleur is voldoende, maar kijk eens naar deze prachtige zwarte leren broek die de rode trui opjaagt. Hieronder kun je kiezen voor een wit gearceerd shirt, zwarte handschoenen en bruine uggs. Gewaagd rood verbetert de look en zwarte leren broeken zijn het beste voor de winter.

hoe uggs te dragen (2)

↓ 12 – Met lange jas

Een perfecte en onberispelijke look voor een verkleedde dame. Deze neutrale tinten zien er prachtig uit in de winter. De prachtig geplooide kamelkleurige jas in bijpassende kleur bij de schoenen en de muts geeft een stijlvolle en hippe vibes. Kies ervoor om eronder iets te dragen dat de kleur bij de jeans naar voren haalt, zoals een kastanjebruine trui. Neem een ​​tas in een beetje bruin om bij je outfit te passen.

Uggs outfits voor universiteitsmeisjes (5)

↓ 11 – Met legging

De basistheorie van het aankleden met deze laarzen is dat je een losse top, trui of jas kunt dragen, maar je moet een aansluitende broek aantrekken, omdat de uggs vol zijn en zelf aan het scheren zijn. Dus, een andere outfit gekozen voor je stylingidee is met deze grijze legging en een schattige top met een ketting om de nek. Combineer een neutraal gekleurde, lange en oversized trui.

hoe uggs te dragen (3)

bron

↓ 10 – Met skinny jeans

Getailleerde jeans met een top en bontjassen: de meest traditionele manier van verkleden in winters in het Westen is met een perfecte jeans en een shirt dat lekker comfortabel is, het helemaal af met een shearling jas. Een beanie maakt het uiterlijk van het koude seizoen compleet en een bruine schoudertas is een extra accessoire om je spullen mee te nemen. Gestileerd met het perfecte paar uggs. Ik hou van de look. Vergeet niet om een ​​riem toe te voegen voor extra punten en vliegeniers om verblinding te verminderen.

Uggs outfits voor universiteitsmeisjes (9)

↓ 9 – Beste kleur om te dragen met grijze Uggs

Een verwoestende prachtige versie van de winteroutfit. Een marineblauwe jas is altijd een leuke toevoeging aan je garderobe, gecombineerd met dezelfde gekleurde skinny jeans en grijze uggs. Een ultieme kleurencombinatie in outfits met een oneindige sjaal en een mooie witte en zwarte open trui aan de voorkant. Een broche kan worden gebruikt om het uiterlijk van de outfit te verbeteren.

hoe uggs te dragen (4)

↓ 8 – Uggs Met Flared Jeans

hoe uggs te dragen (5)

Uggs kunnen ook in de lente worden gedragen als je in een bepaald deel van de wereld woont waar de lente ook behoorlijk koud is. Kijk hoe de dame een roze top combineert met een naaktkleurige sjaal en een blauw-wit overhemd met krijtstrepen met deze schoenen. Een witte tas om de look te accentueren.

hoe uggs te dragen (1)

↓ 7 – Draag een muts en sjaal

Fedora-hoeden kunnen mutsen op een mod-manier vervangen en ze heffen meteen de hele look op. Een statement ketting en perfect op elkaar afgestemde schoenen is alles dat nodig is.

Uggs outfits voor universiteitsmeisjes (1)

↓ 6 – Street Style met Uggs

Winters kunnen pas compleet zijn als je een overhemd met flanellen en flanellen hebt. Veelzijdig en comfortabel en kan gemakkelijk worden gedragen voor dagelijkse routine klusjes.

Uggs outfits voor universiteitsmeisjes (2)

↓ 5 – Jassen, sweaters en Uggs

Uggs outfits voor universiteitsmeisjes (3)

↓ 4 – Lange Uggs met bontjas

Uggs outfits voor universiteitsmeisjes (4)

↓ 3 – Met gescheurde jeans

Uggs outfits voor universiteitsmeisjes (6)Uggs outfits voor universiteitsmeisjes (7)Uggs outfits voor universiteitsmeisjes (8)

↓ 2 – Uggs At Work

Uggs outfits voor universiteitsmeisjes (10)

↓ 1 – Koop hier een paar Uggs

Als je nu zoveel mooie ugg-laarzen en -ontwerpen hebt gezien, samen met enkele geweldige outfits, moet je er misschien een paar kopen. We raden aan dat u minstens één stuk in elke lengte in basiskleuren hebt. Je kunt ze dus combineren met elke outfit, ongeacht het weer. Even kijken!

Koop vergelijkbare laarzen hier

UGG Classic Tall II 200 $

kookaburra BY UGG Suède veterlaars van Neston $ 89,99 Informatie $ 79,97

Victoria Tall echt geverfde shearling-afwerking en nepbontlaars 90 $

Ik hoop dat jullie allemaal veel plezier hadden bij het lezen van de post. Mis het niet om ze te dragen. Je zou er absoluut perfect in uitzien. Ga nu voor uggs en blijf warm dit winterseizoen. Genieten.Source link

admin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir