Harembroek Outfits-25 Ideeën over wat te dragen met harembroek

Harembroek Outfits-25 Ideeën over wat te dragen met harembroek


Als je een zwangere vrouw bent en iets comfortabels maar stijlvols wilt dragen, dan is een harembroek zeker iets voor jou. Draag een harembroek in linnen stof, samen met een T-shirt en je bent helemaal klaar voor een supercomfortabele dag.

Omarm uw huidskleur en stijl dienovereenkomstig. Er zijn zoveel kleuren dat blanke meisjes er niet goed uit kunnen komen, maar zwarte meisjes wel. Draag een zwarte top met witte geplooide bijgesneden harembroek en poets je look op met zonnebril, oorbellen, beige sandalen en een gestreepte tas. Zo etherisch!

Als je er niet aan hebt gedacht om het joggersilhouet van dag tot nacht te nemen, dan is het nu het moment om het te doen. Laat mensen betoveren om je te zien in sprankelende pailletten die je look vanavond verlichten. Je kunt jezelf gemakkelijk in zo'n lover dragen; heup hop harembroek samen met witte wimper Chenille trui, rode tas en zilveren pumps. Perfect gekleed voor de negen!

Memphis dames sequin hiphop dance harembroek glitter 18 $

Badgley Mischka Cher Crystal verfraaide pomp BADGLEY MISCHKA COLLECTION PrijsPKR 37569.15

V-hals wimper chenille trui

Koop hier de hele look

Night Moves Harembroek PKR 24.712.15

Exclusive! DG2 door Diane Gilman Stretch-fluwelen open voorkant Blazer 70 $

Keelin 19 Dames Elegant Kwastje Hanger Zijden Avondfeest Clutch Bag 26 $

Double Dainty Cross Necklace Normale prijs $ 58,00

↓ 18 – Voor je luie dagen

Zo zie je er schattig en sierlijk uit in je harembroek, zelfs op de meest luie dag van de week.

via

↓ 17 – Blauw en wit

Meisjes, zie er brutaal uit in deze flatterende blauwe en witte outfit. Het is eenvoudig om deze look te creëren en toch de vloer op te schommelen. Alles wat je nodig hebt is een hoge gleuf harembroek en een witte bikinitop. Draag Espadrille vastgebonden platte sandalen met deze outfit en draag een stro pompon schoudertas. Zet een oorbel op om je zwevende en pure look af te maken.

Koop hier de hele look

Donalworld dames ronde stro pompom schoudertas 19 $

Flatshare Espadrilles voor dames vastgebonden platte sandalen Peep Toe Classic 17 $

Verklaring Dangle kwastje oorbellen voor vrouwen – Boheemse Fringe 6 $

AvaCostume hoge split harembroek 14 $

DIDK dames ruches bandeau bikiniset 17 $

↓ 16 – De beste look ooit met harembroek

Niets zal er ooit stijlvoller en aantrekkelijker uitzien dan dit fascinerende silhouet. Je moet een Jacqemus harembroek met riem proberen met een geruite wollen blazer en enkellaarsjes van tartanwol. Hier zijn nog enkele ideeën over Hoe een geruite blazer te dragen.

Koop hier de hele look

Harembroek met riem JACQUEMUS

geruite wollen blazer met enkele rij knopen 2490 $

BALENCIAGAK enkellaarsjes met geruite wollen stof met logo £ 1.225,00 £ 612,50

↓ 15 – Hoe een harembroek naar kantoor te dragen

Koop hier de hele look

harembroek met hoge taille 444 $

MIU MIU Handtas $ 1.716,00

Zwarte lakleder puntpompen VERKOOPPRIJS $ 650

↓ 14 – Harembroek met sneakers

Dit is een van de eenvoudigste, meest comfortabele, alledaagse looks die je met een harembroek kunt dragen. Een eenvoudig t-shirt dat je kunt instoppen of wegstoppen. Voeg wat accessoires toe, zoals een ketting of armbanden en draag ze met je favoriete sneakers.

Stijlvolle ideeën met harembroek (1)

Bron

↓ 13 – Style ze met hakken

Hier zijn nog enkele wijzigingen aan de hierboven gegeven look. Als je er wat formeler wilt uitzien, gebruik dan hakken. Voeg een jas of een sjaal en een bijpassende handtas toe. Voor deze look kun je een lange dikke bedelarmband toevoegen als je meer pit aan je hele look wilt toevoegen.

Stijlvolle ideeën met harembroek (2)

↓ 12 – Casual stijl

Grijstinten zien er geweldig uit in combinatie met witte harembroek outfits. Je kunt een col of een blouse gebruiken en als accessoires kun je riemen, koppelingen en sieraden gebruiken. Dit zorgt voor een eenvoudige en toch perfecte feestlook.

Stijlvolle ideeën met harembroek (3)

↓ 11 – Hoe een harembroek te dragen bij werkideeën

Blazers en sjaals gaan geweldig samen met een harembroek, vooral als het buiten een beetje koud is. Nogmaals, deze look werkt geweldig met hakken, tassen, enkele eenvoudige sieraden en zonnebrillen. Perfecte werkkledinglook.

Stijlvolle ideeën met harembroek (4)

↓ 10 – Style Harem Pants Like Beroemdheden

Hier is een foto van Victoria Beckham die deze look draagt ​​als een comfortabele luchthavenoutfit. Net als zij kun je ook uitgewassen harige broeken dragen met een zwarte of een andere gekleurde jas met open voorkant. Uitchecken Beroemdheden geïnspireerd op damesoutfits voor de luchthaven.

Stijlvolle ideeën met harembroek (15)

↓ 9 – Feeststijl

Een vergelijkbare look wordt hier gedragen door Ciara terwijl ze harembroeken draagt ​​in een super zijdeachtig materiaal. Als je een identieke harembroek hebt, probeer ze dan te combineren met een getailleerde en op maat gemaakte blazer en zelfs een contrasterende sjaal. Het dragen van een andere sjaal is de truc van de hele look omdat het elk element van de outfit moeiteloos samenbrengt.

Stijlvolle ideeën met harembroek (13)

↓ 8 – Polyvore-outfitcombinatie

Een van mijn favoriete kleuren in harembroekoutfits is de combinatie van blauw en grijs. Deze kleurencombinatie vind ik op iedereen fantastisch. Een blazer, harembroek en een eenvoudige riem zorgen voor zo'n schattige outfit en het kan bijna overal worden gedragen.

Stijlvolle ideeën met harembroek (5)

↓ 7 – Lente stijl

Hier is een uniek en ander idee om deze broek te stylen. Als je een harembroek en een vest met een donkerdere tint hebt, voeg dan een felgekleurde of gebloemde tuniek toe en creëer deze prachtige look. Deze outfit is perfect als je het combineert met een bijpassend vest, harembroek en accessoires samen met een contrasterende tuniek. Uitchecken 16 Beautiful Tunics Top-collectie voor dames dit seizoen

Stijlvolle ideeën met harembroek (6)

↓ 6 – Beach Day Outfit

Dit ziet eruit als zo'n leuke outfit, vooral voor een dagje op het strand, of zelfs als je zin hebt om te winkelen op een zonnige dag. Een mooi gestreept shirt in roze, blauw of een andere coole kleur en, indien mogelijk, met pofmouwen, witte of beige harembroek, een hoed met bijpassende pumps en een aantal mooie sieraden. Probeer de kleuren op het frisse palet te houden. Stijlvolle ideeën met harembroek (7)

↓ 5 – Straatstijl

Harembroek, een bijpassende tanktop en een jas in contrasterende kleur. Zo'n eenvoudige outfit, en toch is het zeker om hoofden om te draaien. Je kunt deze outfit altijd rocken door een bijpassende of contrasterende dikke riem toe te voegen.

Stijlvolle ideeën met harembroek (8)

Bron

↓ 4 – Stijl met crop-top in de zomer

Hier is een foto van Lily Collins die een harembroek van drop-crotch leer en een crop-top draagt. Dit zorgt voor een casual en toch stijlvolle look die het beste werkt voor langere meisjes. Deze soorten zwarte lederen harembroeken zijn tegenwoordig in de mode, dus ze zijn zeker het proberen waard. Bekijk deze Leuke manieren om dit seizoen crop tops te dragen.

Stijlvolle ideeën met harembroek (9)

↓ 3 – Met lederen jassen

Leren jas, harembroek en sandalen. Een outfit die je kunt dragen naar de universiteit, naar het werk, of zelfs voor een casual dagje uit met vrienden of familie. Met deze outfit zie je er tegelijkertijd verfijnd en trendy uit!

Stijlvolle ideeën met harembroek (10)

Bron

↓ 2 – Winterstijl

Gwen Stefani is vaak gezien rond het dragen van een harembroek. Bekijk hoe mooi ze eruit ziet in deze casual denim jas en broek. Om deze specifieke look te rocken, kun je altijd kiezen voor contrasterende kleuren. Draag een blauwe spijkerjas met een felgekleurde tanktop en maak de look af met een zwarte harembroek. Hier zijn wat cooler Meisjes Joggingbroeken Outfits.

Stijlvolle ideeën met harembroek (12)

↓ 1 – Funky stijl

Harembroeken werken ook geweldig als ze worden gedragen voor funky of hipster-stijl. Combineer het met een bedrukte tanktop en een gewaagd gekleurd jasje om alles samen te brengen.

Stijlvolle ideeën met harembroek (11)

Bron

Beroemdheden gespot in harembroek

Rihanna draagt ​​een hoog getailleerde blazer met harembroek. Dit is zonder twijfel de beste combinatie die je overal zult zien. Als je contrasterende kleuren in een blazer en harembroek draagt, doe dan ook wat rokerige oogmake-up op, want deze look zal voor elke gelegenheid perfect zijn.

Stijlvolle ideeën met harembroek (16)

Jennifer Lopez en Leona Lewis hebben wat sprankeling toegevoegd aan hun harembroekoutfits. Zulke outfits zijn het beste voor feesten en bijeenkomsten. Niet alleen deze twee zangers, maar een stel andere beroemdheden rocken ook sprankelende harembroeken op hun evenementen, en de lijst bevat ook Justin Bieber!

Stijlvolle ideeën met harembroek (14)Stijlvolle ideeën met harembroek (17)Source link

admin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir