15 looks met Half Moon Crossbody Tassen

15 looks met Half Moon Crossbody Tassen


Ik weet zeker dat je dat weet halve maan zakken omdat ze erg populair zijn bij fashionista's over de hele wereld. Maar als je ze nog steeds niet hebt, dan moet je je concentreren op cross-Moon Halve Maan. Ze zijn comfortabel en gemakkelijk te combineren met verschillende kledingstukken, andere accessoires en schoenen. Dus, allereerst, moet je een stof en kleur van je nieuwe tas oppakken, zodat je bruine lederen of kettingriemen kunt vinden die suède turquoise zijn. Daarna moet je beslissen wat voor soort decorelementen je tas zal hebben, van franje tot kwastjes, bijvoorbeeld. Nu bied ik je aan om onderstaande foto's te bekijken. U zult ongetwijfeld een perfecte tas voor u vinden.

Outfits Met Jeans En Broeken

Voor degenen die een casual maar chique look willen creëren, bied ik aan aandacht te besteden aan verschillende stijlvolle pakken. Je kunt bijvoorbeeld een gestreept shirt met knoop omlaag nemen en dit combineren met een bruin pak met een blazer en losse broek en een bruine leren crossbody tas met halve maan. Of je kunt een wit pak kiezen met een lange blazer en bijgesneden broek en combineer het met een bruine lederen tas en geprinte enkellaarsjes. Draag je graag jeans? Probeer dan een cropped jeans te combineren met een wit t-shirt, een spijkerjasje, witte sneakers en een bruine leren tas. Voor koudere lentedagen kun je een witte broek combineren met een geruite midi-jas, zwarte muilezels en een rode tas.

Met skinny jeans en mintgroene trui

Met skinny jeans en mintgroene trui

Met wit shirt, witte broek met hoge taille en hoed

Met wit shirt, witte broek met hoge taille en hoed

Met wit shirt, witte blazer, witte cropped broek en geprinte laarzen

Met wit shirt, witte blazer, witte cropped broek en geprinte laarzen

Met lichtgrijze coltrui en zwarte losse broek

Met lichtgrijze coltrui en zwarte losse broek

Met olijfgroene coltrui en grijze tweedbroek

Met olijfgroene coltrui en grijze tweedbroek

Met witte broek, geruite midi-jas en zwarte muilezels

Met witte broek, geruite midi-jas en zwarte muilezels

Met witte broek en grijze trenchcoat

Met witte broek en grijze trenchcoat

Met wit t-shirt, spijkerjasje, cropped jeans en witte sneakers

Met wit t-shirt, spijkerjasje, cropped jeans en witte sneakers

Met gestreept shirt met knopen en bruin pak

Met gestreept shirt met knopen en bruin pak

Outfits Met Rokken En Jurken

Naar maak een romantische outfit je kunt een witte mini-jurk kiezen en deze combineren met een lichtroze crossbody tas met ketting en halve maan en roze platte schoenen. Of je kunt een grijs ruches los sweatshirt nemen en dit combineren met een witte geplooide midi rok, zwarte enkelband hoge hakken en een zwarte pailletten halve maan tas.

Met witte mini-jurk en lichtroze platte schoenen

Met witte mini-jurk en lichtroze platte schoenen

Met witte geplooide midi-rok, zwarte schoenen met enkelbandjes en grijze losse trui

Met witte geplooide midi-rok, zwarte schoenen met enkelbandjes en grijze losse trui

Met grijze losse trui, witte sneakers en zwart lederen gewikkelde midi-rok

Met grijze losse trui, witte sneakers en zwart lederen gewikkelde midi-rok

Met witte hemdjurk

Met witte hemdjurk

Met witte blouse en zwarte minirok

Met witte blouse en zwarte minirok

Met lila jurk

Met lila jurkSource link

admin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir